Scrisoare pentru inima [2].

Constanta, 05 august 2010,

Draga mea,

a mai trecut un an. cu bune, cu mai putin bune, dar tot impreuna. se anunta a fi un an mai dificil, dar, acum, la final, pot spune ca am trecut cu bine peste emotii si griji, prin stres. abia acum realizez cat de mult ma ajuti si cata nevoie am de tine.

nu poti sa te plangi de anul care tocmai se incheie. ti-am dat multe motive de fericire, te-am facut sa tresari, sa visezi, sa dai tot ce ai mai bun. mi-ai dat de stire mereu cand ti-a convenit ceva sau nu. si nu poti sa negi, anul asta ai fost privilegiata. te-am lasat sa-ti faci de cap, sa simti mult, cum iti place. te-am hranit cu vise noi, cu planuri, cu sperante. si tu ti-ai revarsat toata bucuria, transformata in iubire, asupra celor din jur. si-ai adunat zambete ce mi-au dat putere sau m-ai ajutat sa te curat, cu lacrimi calde. 

trebuie sa-ti marturisesc ca imi place mult ca te-ai maturizat un pic. simti altfel si acum poti sa faci diferenta mai usor intre ce-i bine si ce-i rau. asta e chiar un lucru bun. 19 ani inseamna pentru noi schimbare. de domiciliu, de oras, de prieteni, de sentimente. poate ca nu va fi usor la inceput, dar ne vom avea mereu una pe cealalta. si mereu voi avea grija de tine. si te voi rasfata, lasandu-te sa iubesti, daca ti-e bine, si apoi te voi ingriji, daca vei avea nevoie. desi, acum, stii sa alegi. ai invatat cand trebuie sa daruiesti, cat si cum. de-asta sunt mandra de tine. de-asta le-as spune tuturor ca sunt fericita si i-as lasa pe toti sa-ti simta si tie bucuria si freamatul.

pana anul viitor, iti urez sa ai parte numai de lucruri frumoase. sa ramai la fel de zapacita si sa continui sa bati cu putere, in pieptul meu, pentru tot ce-ti face placere. eu voi incerca mereu sa nu te dezamagesc. pentru ca bataile tale, de o agitatie fericita aparte, sunt cantecul meu preferat.

Cu prietenie si mult drag,
 jumatatea ta materiala. 
 

P.S.: astazi : Camuflaj ft. Anda - In jurul lumii. pentru ca imi place. pentru ca mesajul lor trebuie sa ajunga departe, la fiecare dintre noi.

have a beautiful day!

Comentarii

  1. la multi ani draga mea>:D<
    in curand vin si cei 17 ai mei...

    RăspundețiȘtergere
  2. deci ideea asta cu scrisoare catre inima e superba. mai ca mi-e ciuda ca nu m-am gandit eu la asta. desi saraca inima mea a cunoscut o maaare diversitate anu' asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani, rătăciți un pic mai greu!
    Jumătatea ta materială - mi-a atins cordul la maximum.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu