Schimbare.

luni, 20 septembrie : am intrat pe ultima suta de metri; sifonierul rasufla usurat, in timp ce in mijlocul sufrageriei troneaza 3 valize pline ochi. si inca nu sunt sigura ca am impachetat tot. un lucru e cert: in sufletul meu e o harababura. un amestec de tristete, nerabdare, entuziasm, dor, teama si dragoste, care imi tulbura gandurile, imi umezeste ochii, imi agita inima. sunt sentimente contradictorii ce imi dau fiori. nu credeam ca despartirea de oamenii dragi va fi asa grea.

miercuri, 22 septembrie : neatentia unora poate ruina visele altora. dar, totodata, reuseste sa aduca in lumina prieteniile adevarate. oameni dragi, gata sa faca orice pentru tine. oameni la care nu te astepti sa renunte la treburile lor pentru tine. si totusi o fac, de dragul tau si gandindu-se la viitorul tau. oameni carora le voi fi recunoscatoare toata viata.

sambata, 25 septembrie : prima dimineata in care ma gasesc singura intr-un oras nou. totul pare altfel aici sau e, poate, doar impresia mea. soarele incalzeste bland orasul din Ardeal si imbie la plimbare. spre surprinderea mea, intalnesc oameni in varsta mult mai open-minded decat cei din Constanta. cunostinte noi, persoane cu care voi locui intr-o camera micuta, timp de un an.

duminica, 26 septembrie : vremea e mohorata, dar lenjeria mea vesela, portocalie, imi da o stare pozitiva. azi am luat prima masa "studenteasca", in camin. lucrurile incep sa capete contur, iar eu incep sa ma obisnuiesc cu noile conditii de viata. de maine, odata cu deschiderea anului universitar, nu voi mai avea timp sa ma plictisesc. prietenii de acasa incep sa mi se alature pe la Cluj si planurile pentru noua etapa a vietii mele asteapta a fi duse la bun sfarsit.


P.S.: astazi : Chris Brown - Without you. pentru ca imi place. pentru ca se potriveste.

have an amazing autumn!

Comentarii

Trimiteți un comentariu