Septembrie, luni.

a trecut o luna de la ultima postare si nu-mi vine sa cred ca am rezistat atata timp, fara sa scriu. a fost o luna tulbure si gandurile mele s-au amestecat. mi-era greu sa incep sa scriu despre ceva; alte idei ma incurcau sa-mi termin propozitiile. a fost un august al deciziilor, al prietenilor de care o sa-mi fie tare dor, al surprizelor.
sunt la inceputul unui drum nou, necunoscut. sunt entuziasmata si visatoare, increzatoare in fortele proprii si in maturitatea dobandita in ultimii 4 ani. simt ca am puterea sa depasesc momentele un pic mai dificile de la inceput si sa lupt pentru ceea ce-mi doresc. increderea mi-o dau prietenii, bucuria o iau de pe chipurile celor din jur, zambetele mi le hranesc cu amintiri. o sa profit de prima jumatate a lui septembrie pentru a-mi incarca sufletul doar cu lucruri frumoase. trebuie sa plec la Cluj cu o rezerva buna de energie pozitiva, pentru a rezista cateva luni, departe de toti prietenii.

ca o lege a compensatiei, dupa week-end-uri frumoase, cu plimbari vesele si multe zambete, week-end-ul asta am pierdut un prieten. casa e goala acum fara el; el cel cu care m-am ascuns sub perne la prima furtuna, el cel care a invatat, in felul lui, cu mine, pentru examen. deja mi-e dor sa-l aud ciripind pe fiecare melodie pe care o auzea...


P.S.: azi : Vama - Pe sarma. pentru ca melodia asta ii placea mult.

have an amazing autumn!

Comentarii