Almost home.

imi promisesem sa revin, sa postez, sa traiesc si-aici cu voi. dar zilele trec mult prea repede. facultatea asta imi permite sa fac tot ceea ce imi doream, tot ceea ce imi doresc.
de aproape 3 luni sunt aici, departe de casa, departe de cei dragi. de aproape o luna sunt moderatoare la un post de radio online, pentru studenti. acesta este doar unul dintre visele pe care orasul Feleacului mi le-a indeplinit. asa cum mi-a spus o prietena draga, acum sunt una dintre "vocile de la radio". si e un sentiment ...woow! in plus, job-ul asta imi ofera multe oportunitati. acum 2 saptamani am luat primul meu interviu, in direct, la radio, cu Vescan, iar saptamana trecuta am avut invitata, la emisiune, o actrita. zilele trec foarte repede cand trebuie sa merg la studio. chiar daca imi mananca mult timp, este un lucru care imi place si pe care chiar il fac de drag.

orasul asta chiar schimba atitudini. in orasul asta chiar am invatat ceva. am cunoscut oameni frumosi, oameni deschisi, oameni care iti acorda incredere si oameni care te ajuta. oameni!

in mai putin de-o saptamana voi pleca acasa. am nevoie de timp cu parintii mei, cu prieteni vechi, cu prieteni noi. vreau sarbatori frumoase, intr-un oras nou. vreau zapada, iubire si momente de neuitat. vreau sa retraiesc Craciunul din toata inima. si pentru a-mi reintregi inima, trebuie sa merg acasa!


P.S.: azi : Pixie Lott ft. Jason Derulo - Coming home. pentru ca e vremea sa merg acasa!

Comentarii

  1. Ma bucur mult ca deja lucrezi la un post de radio unde iti place asa mult ce faci :). Iti doresc sa regasesti orasul natal cu inima incarcata de iubire, iar sarbatorile sa fie asa cum le visezi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu