Final de an bun.

e iarna, a venit Craciunul si sunt acasa, printre oameni calzi, oameni ce-mi sunt tot mai dragi pe zi ce trece.
iarna asta, acasa a capatat alt sens pentru mine. am lasat marea pentru un oras mai frumos. cel mai frumos, din punctul meu de vedere. e o experienta noua si, de data asta, nu doar pentru mine, ci si pentru parintii mei. o casa noua, un oras nou, printre oameni noi. anul nou va inseamna o viata noua.
de fapt, si 2010 a fost un an al "noutatilor" pentru mine. am dat examenul de bacalaureat, am plecat la facultate departe de casa, mi-am dus viata pe cont propriu. si a fost bine, frumos; e un sentiment placut sa stii ca te poti descurca de unul singur, avand, insa, si posibilitatea de a cere ajutor daca e nevoie. e important pentru increderea de sine sa stii ca, datorita educatiei si invataturilor primite, acum te poti organiza independent.
daca ar fi sa rezum anul 2010, as spune ca mi-a placut; a fost un an in care, parca, toate lucrurile s-au intamplat dupa voia mea. de la simplul fapt ca am decis sa urmez cursurile universitatii din Cluj, toate s-au legat intr-un mod inimaginabil, astfel incat, acum, am tot ce-mi trebuie mai aproape decat m-as fi asteptat. imi lipsesc doar marea si bunii mei prieteni din Constanta, dar ii voi revedea in curand. si-abia astept sa petrec noaptea dintre ani alaturi de prietenele mele dragi, care (culmeaaa!!) au o oferta de revelion in orasul in care m-am mutat. asta ca inca o dovada ca lucrurile au mers bine.

pe final de 2010 pot spune ca sunt fericita. pe toate planurile. desi au fost si parti mai amarui, anul asta imi lasa un gust dulce si bun. nu pot decat sa sper ca etapa asta favorabila va tine inca mult de acum inainte. nu as da pe nimic, nimic din ce am in momentul de fata. pentru ca ofer si primesc iubire. pentru ca am prieteni minunati in jur. pentru ca imi place mult mai mult noua mea casa, noua mea viata. pentru ca ador ceea ce ma invata facultatea si modurile prin care pot sa aplic tot ce asimilez. pentru ca mi-e bine! si asta se vede, se aude, se simte.
multumesc, 2010!


P.S.: azi : Train - Shake up Christmas. pentru ca se potriveste. pentru ca trebuie sa fie o perioada vesela pentru toata lumea.

happy holidays!

Comentarii