El potrivit.

cine e el?
cel care m-ar face fericita cu un zambet, cu un cuvant, cu o strangere de mana. sclipirea din ochii mei ar fi cauzata de el. cel care m-ar imbratisa atat de cald incat sa nu-mi mai doresc sa scap din bratele lui. cel care m-ar face sa uit de toate relele din zi cu un simplu sarut pe frunte. ochii mei nu s-ar mai satura sa il priveasca, buzele mele i-ar da dependenta.
cel care m-ar sprijini, mi-ar da forta sa trec peste hopuri si m-ar prinde sa nu cad, atunci cand puterile ma lasa. mainile mele nu ar inceta niciodata sa-l caute, sa-l cuprinda; nu ar mai vrea sa ii dea drumul. cel care m-ar ajuta sa vad partea buna a lucrurilor atunci cand, de una singura, nu as vedea jumatatea plina a paharului. cel care mi-ar aduce in dar o raza de soare atunci cand pe cer eu n-as gasi decat nori. si el, n-ar avea de ce sa se teama; intotdeauna i-as fi alaturi si l-as incuraja, oferindu-i multa dragoste.
cel care mi-ar da vise noi si m-ar ajuta sa adorm bine seara de seara. m-ar alinta cu vorbe dulci, mi-ar mangaia chipul si bratele lui ar fi cel mai confortabil loc de pe pamant. mancarea pe care i-as gati-o, i s-ar parea cea mai buna; daca as gresi ceva, din neatentie sau de emotie, nu s-ar supara, caci i-as fi draga. mi-ar vedea stralucirea din ochi si ar intelege ca sufletul mi-e inundat de dragoste.
nimic nu ar mai fi la fel ca inainte, dupa ce el s-ar instala in sufletul meu. el, cel care m-ar invata sa iubesc din nou.
unde e el? fericirea mea e in mainile lui!


P.S.: azi : Jeremih - Love don't change. pentru ca imi doresc o poveste infinit de frumoasa, interminabila.

have a romantic love story!

Comentarii