Frig vindecator.

intoarsa la Cluj, viata continua de parca nimic nu s-a schimbat. revenirea aici, atat de repede, mi-a sters din minte saptamanile petrecute acasa. au trecut asa repede incat ma simt de parca nici n-am fost acolo. am, insa, fotografii si amintiri placute care sa-mi aminteasca, sa-mi spuna ca totul a fost real.
frigul din Cluj m-a trezit la viata. frigul ma energizeaza, imi da putere. fiecare tremur al vocii, cauzat de frig, imi da avant. nu stiu de ce; nu inteleg. frigul ma motiveaza. iarna aceasta, frigul ma motiveaza sa merg mai departe. fara frica.
sa fie, oare, doar frigul? sufletul incepe sa tresalte; sufletul meu reinvie. si, cu siguranta, nu frigul il readuce la viata. frigul vindeca rani. frigul acesta crunt imi ingheata mainile, urechile, picioarele, dar niciodata nu-mi va ingheta sufletul.
acesta reinvie si, odata cu el, revin si eu la viata. 5zambete renaste. sufletul meu a intrat intr-o noua etapa. a lasat in 2010 tot ce-l apasa, tot ce i-a provocat tristeti. acum, innoit, are o noua haina. poarta cea mai fina catifea rosie, delicata si, totusi, nu atat de usor de distrus.
sufletul meu a reinvatat sa se bucure de lucruri marunte. e fericit si as spune asta tuturor! nimic nu va mai sta in calea fericirii sale. cineva are dreptul sa primeasca dragostea pe care o am de oferit. cineva o sa se bucure de ea. sufletul va face pe cineva fericit. si asta va fi marea lui fericire!


P.S.: astazi : Bruno Mars - Grenade. pentru ca cineva m-a invatat ca trebuie sa lupt pentru ceea ce imi doresc cu adevarat.

have a fabulous week!

Comentarii

Trimiteți un comentariu