Ianuarie nebun.

ianuarie e plin de surprize. a inceput tumultos, a continuat dezastruos si tinde sa se incheie frumos. 2011 pare sa-mi pregateasca multe obstacole, hopuri, in spatele carora se ascund numai lucruri bune. pentru ca, cel putin pana acum, dupa fiecare obstacol, am primit cate un zambet, un cuvant sau o fapta care sa-mi rasplateasca rabdarea, curajul sau forta. pentru ca pot!

sesiunea e aproape gata. un examen ma mai desparte de plecatul acasa. daca a trecut cu bine sau nu, asta o sa vedem dupa ce primesc rezultatele. stiu, insa, ca nu notele sunt importante, ci informatiile cu care ramai dupa ce trece furtuna.
prietenii dragi si vestile bune imi lumineaza ziua, oricat de neagra ar parea de dimineata. o colaborare interesanta, un plan de bataie, vise si planuri marete. se anunta a fi o primavara minunata, iar faptul ca Vama mea imi va canta si in februarie, si in martie, nu poate decat sa fie un semn bun.

cel de-al doilea semestru se anunta aglomerat. materii mai faine, vreme mai frumoasa, prietenii mai stranse. imi place cand am de lucru si presimt ca primavara asta Clujul o sa ma solicite. sunt hotarata sa fac multe anul asta si, in primul rand, voi incepe sa lucrez la a-mi face un nume. o sa fie fain!

pana atunci, marturisesc ca mi-e dor de mare. am ajuns sa o visez foarte des, sa imi doresc sa simt cat mai repede nisipul intre degete si sa ma avant printre valuri. cum rezist eu zilelor mai dificile fara marea mea?
cu o fotografie mare pe desktop cu ea, cu cardul pe care o am imprimata, cu sticluta cu nisip din Vama Veche si cu briza pe care o simt in vise, uneori, dansandu-mi prin par. si, bineinteles, cu multe concerte Vama. pentru ca nu degeaba i-am zis lui Tudor la ultimul concert din Cluj ca "aici, voi sunteti marea mea".


P.S.: azi : Cocktail - Pana-n zori. pentru ca imi place la mare. pantru ca la vara o sa stau toata ziua cu marea mea. pentru ca mi-e dor de ea!

have a funny day!

Comentarii