Pretuim?

saptamana asta a trecut repede. obositor de repede. teme, proiecte, conferinte de presa. somn care vine prea tarziu si din care trebuie sa ma trezesc prea devreme.
saptamana asta, sufletul meu a fost date peste cap. momentele vesele au alternat cu seri triste, cu ganduri din care nu vedeam iesirea. am realizat ce conteaza cel mai mult in viata. ne ingrijoram de o restanta, de o nota mica sau de termenele de predare ale proiectelor. ne intristam si plangem de teama ca picam un examen, la o materie pe care toata lumea ar trebui sa o treaca.
de fapt, singurele chestii care conteaza cu adevarat sunt cu totul altele. am realizat ca poti sa fii alaturi de un om oricat de departe ai fi de fapt. am realizat ca un cuvant spus atunci cand trebuie valoreaza cat o mie de fapte. e bine sa ai pe cineva alaturi atunci cand nu gasesti iesirea. e bine ca e cineva acolo sa te prinda de mana, sa iti zica "lasa ca trecem noi si peste asta".

mi-am dat seama cat conteaza timpul. timpul petrecut cu cei dragi, langa ei. si sunt departe de casa, de prieteni si ma gandesc intruna daca asta inseamna ca nu sunt langa ei. dar sunt. pentru ca ii am mereu in gand, in suflet. pentru ca le duc dorul si le port de grija. pentru ca vorbim mult si asta sterge kilometrii dintre noi.
timpul e scurt. clipele sunt fragile. nimeni nu stie cand ajunge in momentul despartirii. asta conteaza cel mai mult. sa le fii aproape oamenilor dragi, sa ii pretuiesti. restantele le treci odata si-odata, notele proaste se pot mari. pe oamenii ce-i pierzi, de cele mai multe ori, nu-i poti readuce in viata ta.

asta am invatat saptamana asta: sa nu-mi fac griji aiurea pentru chestiuni minore. lucrurile cu adevarat importante sunt cele carora tindem sa le acordam mai putina atentie. si, de ce?
propun sa ne gandim de doua ori inainte de a alege sa ne plangem de ceva. propun sa petrecem timp frumos alaturi de familie, de prieteni. de oameni dragi, oameni iubiti. astea sunt adevaratele pierderi.

multa bafta in sesiune tuturor! nu va panicati pentru ca nici un examen nu e imposibil de trecut atunci cand ai sprijinul de care ai nevoie.
si nu uitati: pretuiti-va oamenii dragi. bucurati-va de lucrurile frumoase si cu adevarat importante.


P.S.: astazi : Shayne Ward - No promises. pentru ca e nevoie de fapte, nu de promisiuni in vant.

good luck!

Comentarii

Trimiteți un comentariu