Advertising.

In ultima vreme lucrul manual a capatat un alt sens, diferit de cel pe care il stim cu totii din scoala primara. Tot mai multi oameni talentati acorda mult din timpul lor liber realizarii de accesorii pe care, mai apoi, le comercializeaza pe o nimica toata. Acestia sunt oamenii pe care ii bucura un zambet sincer si stralucirea din ochii celui care le achizitionează micile parti de suflet.

Handmade-ul a devenit un lucru din ce in ce mai obisnuit in Romania zilelor noastre. Au aparut nenumarate site-uri unde artisti talentati isi pot expune produsele de care sunt mandri. Cel mai citit blog despre handmade din Romania este ILoveHandmade.ro.

Totul a inceput dintr-o joaca, dar a continuat cu multa pasiune si implicare in cazul fiecarui artizan. Fiecare artist isi interpreteaza lucrarile intr-un mod special, fapt ce ii sporeste buna dispozitia de a crea. Iar cei de la ILoveHandmade.ro apreciaza asta si stiu cum sa-i promoveze pe cei mai buni.

Fiecare centimetru de ata, fiecare bucatica de material, fiecare secunda acordata lucrului, isi pune amprenta pe produsul finit. Acest lucru nu inseamna ca pretul obiectului creste, ba dimpotriva. Adevaratele rezultate ale accesoriilor handmade sunt satisfactia realizatorilor si incantarea cumparatorilor. De asemenea, cu ajutorul blogului ILoveHandmade.ro si a proiectelor initiate de acestia, artizanii isi pot expune produsele facute de mana online, fiind accesibile unui numar mare de companii sau persoane interesate de aceasta arta sau le pot vinde in scop caritabil. De remarcat este si faptul ca numeroase companii multinationale s-au implicat alaturi de blogul ILoveHandmade.ro in comunitatea artizanilor din Romania. Astfel, cei ce se inscriu pe acest site au doar de castigat.

Cei de la ILoveHandmade.ro au inteles ca e foarte important sa faci ceea ce iti place; doar atunci iti exploatezi talentul la intensitate maximă si iti dai interesul ca lucrurile sa mearga bine. Rabdarea si timpul pe care un om e dispus sa le investeasca in acest hobby sunt elemente definitorii. Trebuie sa fii cu adevarat pasionat de lucrul manual si sa faci totul cu drag, avand in vedere faptul ca aceasta indeletnicire nu poate fi extinsa pana la stadiul de afacere profitabila. Cu toate astea, blogul ILoveHandmade.ro organizeaza multe targuri la care artistii pot merge pentru a face oameni fericiti, oferindu-le produsele lor. Astfel, inca o data, site-ul atat de citit despre handmade, din Romania, stie sa-i promoveze cu succes pe artizanii si creatorii handmade.

Ornamentele sau accesoriile pe care ei le creeaza merita atentia noastra, nu doar datorita preturilor reduse, ci, mai ales, pentru munca depusa in realizarea lor. Nu e nici usor, nici profitabil, dar atunci cand pasiunea sau dragostea pentru oameni sunt factorii care te indeamna sa mergi mai departe, poti fi sigur ca rezultatul muncii tale va fi unul de exceptie. De lucrul acesta sunt convinsi cei de la ILoveHandmade.ro si artizanii care, intr-un numar tot mai mare, continua sa incante cu obiectele pe care mainile lor le mestesugesc. Singurele lucruri de care au nevoie sunt aprecierea si sprijinul nostru. Cel mai citit blog destinat artizanilor si artei handmade, ILoveHandmade.ro, le pune la dispozitie toate aceste elemente: apreciere, sustinere, putere. Noi trebuie sa le fim alaturi.

Va invit pe toti cei care cititi acest articol sa accesati blogul artizanilor, in special pe cei pasionati de handmade: fie ca sunteti creatori de accesorii sau ornamente handmade sau simpli cumparatori si purtatori de bijuterii lucrate manual.

Sa invatam sa apreciem arta!

Comentarii