Retrospectiva.

de mai bine de o saptamana ma gandesc la o retrospectiva a anului de tocmai s-a incheiat. poate datorita faptului ca viata mea s-a schimbat complet la sfarsitul lunii septembrie, am impresia ca au trecut mai mult de cateva luni de cand am dat examenul de bacalaureat ori de la ziua mea. in plus, lunile ianuarie - mai mi se par atat de indepartate, incat realizarile si activitatile intreprinse in acea perioada sunt greu de amintit.

in ianuarie, am avut parte de cea mai frumoasa vacanta de pana acum; 10 zile departe de Romania, intr-un cadru de vis, cu oameni foarte dragi alaturi, bucurandu-ne de experiente unice.
februarie a fost prima dintre cele cateva luni ale emotiilor. in acea luna a dragostei, am sustinut proba orala la limba romana, din cadrul examenului de bacalaureat, intr-o zi speciala, in care am primit, drept rasplata, o minune de copil in viata mea.
in martie am aniversat un an de cand 5zambete a luat nastere, de cand am inceput sa imi astern cuvintele undeva pentru a invata, mai tarziu, din greselile de acum. de asenenea, martie a fost luna in care mi-am luat inima in dinti si l-am izgonit din sufletul meu pe cel fara de care credeam ca 5zambete n-ar mai avea sens. dar are! si anul acesta mi-am propus sa ii dau un sens si mai puternic, sa fac o schimbare care sa-mi perie orgoliul.
aprilie a fost marcat de botezul celei mai micute membre a familiei, care imi e si cea mai draga. atunci mi-am dat seama ce oameni frumosi am langa mine si care sunt persoanele pe care ar trebui sa le iubesc si sa le apreciez mai mult.
in mai, am avut parte de primele zboruri cu avionul. am cunoscut oameni noi, tineri talentati, intr-o experienta de la care am invatat fiecare cate ceva.
iunie si iulie au fost lunile emotiilor, caci nu e usor sa treci printr-un examen de bacalaureat; "examenul maturitatii" nu-l poti trece indiferent. iulie a fost, de asemenea, luna "Vama", pentru ca in 4 saptamani am asistat la 3 concerte.
august a fost luna mea, a timpului petrecut cu prietenii, a orelor de practica la radio. mereu "au gust zilele" in august.
septembrie a insemnat ramas-bun. am vizitat mult, m-am plimbat mult si am profitat de fiecare secunda alaturi de oamenii dragi pe care urma sa nu-i mai am aproape dupa plecarea mea la Cluj.
octombrie a adus un aer nou in viata mea. cunostinte noi, locuri noi, o noua viata de-a dreptul.
noiembrie m-a gasit obisnuita cu noua mea "casa", departe de mare si de prieteni. mi-a dat putere si m-a ajutat sa-mi implinesc un vis: acela de a fi la radio.
in decembrie timpul liber mi-a cam lipsit si, din fericire, zilele in Cluj au trecut repede. din fericire, am ajuns acasa, dupa 3 luni in care nu mi-am mai vazut familia. si a fost frumos; noul meu oras e minunat, la fel si oamenii din el.

2010 a fost un an bun din toate punctele de vedere. poate cel mai bun an pe care l-am avut de cand constientizez cum sta treaba.
pentru noul an mi-am propus sa auziti mai mult de mine. vreau sa fac o schimbare pentru ca 5zambete sa ma defineasca cum se cuvine. vreau sa reusesc tot ce imi pun in minte legat de facultate si vreau sa ma fac remarcata. vreau sa iubesc mai mult. vreau sa zambesc mai des. vreau sa ii am pe cei dragi aproape si sa ne fie bine.
va doresc si voua tot ce va doriti! sanatate, in principal, caci ea ne ajuta sa le facem pe toate celalalte.


P.S.: azi : Marius Balan - Poveste de iarna. pentru ca imi place. pentru ca iarna iubirea e mai intensa.

happy new year!

Comentarii

  1. Hey.Nu ti-am gasit mail'ul, asa ca indraznesc sa iti spun aici..Ei bine, nici nu mai tin minte exact cum ti-am gasit blogul, dar e super.De ce?Pentru ca ma regasesc in postarile tale, pentru ca majoritatea gandurilor si sentimentelor pe care le-ai avut tu, le-am avut si eu.M-am regasit in postarile si descrierile zilelor in care iti doreai doar sa il vezi pe cel pe care il placi, acel mic contact vizual inveselindu-te;in descrierile sentimentelor pe care le aveai in acea perioada in care incercai sa treci peste, sa uiti totul legat de el, prietenele fiind alaturi de tine si sustinandu-te (ale mele sunt doar 3, nu 5, dar si noi ne asemanam cu cele din Sex and the City:D).Mi-a placut ce ai scris despre Vama, despre zilele de vara pe care le petreceai doar langa mare si cu prietenii, dar ii simteai lipsa lui (lucruri pe care le ador si eu).M-a facut sa plang ceea ce ai scris despre bunica ta, toate acele amintiri pe care le-ai impartasit si de asemenea, m-a determinat sa petrec cat mai mult timp cu bunicul meu(pt mine el este „bunica” ta; pentru ca, din pacate, este din ce in ce mai slabit), sa il ajut si sa ii spun ca il iubesc.Sper ca nu te deranjeaza acest coment, si sa nu crezi ca voi incerca sa iti copiez postarile sau ceva de genul(am vazut cateva cazuri, si cred ca e un lucru urat.Oricum, eu sunt la inceput, si nu am cititori:-s, deci e inutil).Nu stiu din ce motiv, dar m-a bucurat foarte mult faptul ca..am gasit o persoana care imi seamana cel mai bine (din cate am constatat citind).L-am citit in doar 2-3 ore, curioasa sa aflu mai multe, sa incerc sa te cunosc mai bine.As vrea sa stiu ce zodie esti(ma pasioneaza chestiile astea:D).[si succes la facultate:)]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu